Bianca Sanches

 

Bianca Sanches is sinds begin 2017 als adviseur verbonden aan Linxx. Bianca is een ervaren beleids- en organisatieadviseur. Al jaren werkt zij op het snijvlak van werkgevers en werknemers. Momenteel werkt ze als zelfstandig adviseur voor verschillende opdrachtgevers op het gebied van organisatieontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Ook zet zij zich in voor ondernemingsraden die zich in veranderende tijden begeven.

“Ik vind het belangrijk dat werknemers actief kunnen meepraten en meedoen in wat voor hun belangrijk is. Ik geloof dat je elkaar scherp houdt als je vanuit verschillende belangen naar een onderwerp kijkt.” En dan bedoelt Bianca niet dat dit alleen maar goed is voor het proces.  “Nee, ik geloof dat dit écht tot betere besluitvorming leidt. Dat het organiseren van tegenkracht je scherp houdt en dat het werkt”. 

Voor Linxx werkt Bianca als projectleider en adviseur in verschillende opdrachten. Het thema Duurzame Inzetbaarheid is daarin de rode draad. Door haar stevige inhoudelijke kennis en kenmerkende grondige aanpak is ze een echte aanvulling op het team van Linxx.  Bianca schroomt niet om kritische feedback te geven. Maar haar stijl is vooral verbindend. Door samen te werken en een vertrouwensrelatie op te bouwen met alle stakeholders komt ze snel tot de kern van de zaak. 

Contact met Bianca? bianca.sanches@linxx.org

 

Terug naar het overzicht