Kitty Spaan

Kitty is een veelzijdige en ervaren adviseur. Ze werkte als onderhandelaar bij de vakbeweging en in HR binnen o.a. de gemeentelijke wereld en politie. Kitty Spaan is als associate betrokken bij Linxx en is zelfstandig adviseur, (proces-)begeleider en interim- of programmamanager.

“Er lopen een aantal rode draden door mijn werk. Eén daarvan gaat over verandering. Het organiseren van beweging is overal in verweven. Waar het ook over gaat - processen, werkwijzen, reorganisaties, cultuur en gedrag - onderliggend gaat het vaak over hoe mensen en hun werk(omgeving) zich tot elkaar verhouden. Wederkerigheid is daarbij voor mij een belangrijk uitgangspunt.” De tweede rode draad is dat Kitty graag werkt in complexe omgevingen waar vraagstukken zich afspelen op meerdere niveaus. Als verandering niet vanzelfsprekend is en sprake van tegengestelde belangen, zoekt Kitty strategisch én praktisch naar een oplossing. Kenmerkend voor haar werkwijze is het leggen van verbindingen.

Kitty woont in Amsterdam waar ze graag haar huis openstelt voor vrienden en geniet van wat de stad cultureel te bieden heeft. Ze rijdt motor en heeft haar reishart verloren aan Afrika. “Ik houd van dat continent sinds ik mijn eerste stap daar zette op de rode aarde en heb inmiddels veel landen onder de Sahara gezien. Wat ik zo bijzonder vind is dat je er in de natuur nog kan voelen hoe het ooit geweest zou moeten zijn.”

Terug naar het overzicht