"Als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je nooit meer te werken."

Terug naar het overzicht

 

 

Die uitspraak is wel van toepassing op Santusha Merhai. Zij werd in 2013 meester in de rechten en als je haar vraagt waar haar passie ligt, dan is dat bij het bedenken van creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken.

“Belangenbehartiging vind ik interessant en daarvoor moet je goed op de hoogte zijn van de spelregels. Ik vind het een uitdaging om binnen die regels wat te kunnen betekenen voor anderen.” 

Na haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam deed Santusha onder meer werkervaring op binnen de stafrecht-advocatuur, heeft zij als insolventierecht-juriste gewerkt binnen de schuldhulp voor ondernemers en ex-ondernemers en volgde zij recentelijk een traineeship bij ABN AMRO ter kennismaking met de financiële wereld. 

Sinds augustus 2016 werkt ze bij Linxx. Bij Linxx versterkt ze het team met haar juridische kennis analytisch vermogen en creatieve geest. Met haar nuchtere én positieve kijk op zaken zoekt zij naar oplossingen en verbeteringen in arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen.

“Ik ben iemand die zich niet laat meeslepen door de waan van de dag en het geeft mij grote voldoening als ik met mijn werk kan bijdragen aan betere werkomstandigheden voor anderen.”

Santusha woont in Zaanstad en besteedt haar vrije tijd graag met lezen, fitnessen en reizen. Ze heeft zich voorgenomen om zo veel mogelijk landen in Azië te bezoeken! 

Santusha.merhai@linxx.org