Computerruimte in Tanzania

Terug naar het overzicht

Linxx heeft in 2015 voor haar klanten weer het nodige kunnen betekenen. Het is onze gewoonte om daar iets tegenover te zetten. Daarvoor zijn natuurlijk veel mogelijkheden. Wij legden een aantal van onze klanten drie goede doelen voor. Zij kozen voor Upendo Daima. 

Het mooie van een kleinschalige organisatie als Upendo Daima is o.a. dat de steun die je biedt concreet wordt. Zo mochten wij  kiezen waar onze donatie aan werd besteed. Wij kozen voor een bijdrage aan de bouw van een computerruimte voor Malimbe en kregen een mooie bedankbrief van de stichting. 

"Namens coördinator Marga van Barschot en haar team, willen wij jullie hartelijk danken voor de prachtige donatie aan het straatkinderen project Upendo Daima in Tanzania. Echt fantastisch. Upendo Daima probeert straatkinderen te herenigen met hun ouders of familie. Lukt hereniging niet, dan vangt Upendo Daima de kinderen op in een eigen centrum. Daar krijgen de kinderen door de structuur en onderwijs hun leven weer terug. Met jullie hulp gaan we een computerruimte realiseren voor de kinderen in ons centrum. Het leren werken met een computer is ook in Tanzania steeds belangrijker. Het draagt er aan bij dat de kinderen uiteindelijk een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen."

Meer informatie over het project is te vinden op www.upendodaima.nl