Inspiratiesessie O&O Fondsen

Terug naar het overzicht

Op donderdag 16 maart organiseerde Volandis, in samenwerking met SIR Communicatiemanagement, ontwerpbureau Bloemendaal in Vorm en ons een Inspiratiesessie voor O&O-fondsen. Ruim 20 directieleden, bestuurders, projectleiders en adviseurs uit verschillende sectoren namen deel aan de sessie en gingen met elkaar in gesprek over duurzame inzetbaarheid en het bereiken van de werknemer.

 

 

Centraal die middag stond de case van Volandis. Volandis is het kennis- en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de bouw en infra. Het centrum experimenteert sinds 1 juli 2016 met het bereiken en in actie krijgen van werknemers en werkgevers op het gebied van duurzame inzetbaarheid. In een levendig gesprek werd gezocht naar de kritische succesfactoren en naar te overwinnen knelpunten bij Volandis, maar ook bij de eigen fondsen. We bespraken wat de rol van individuele budgetten kan zijn, of de insteek vanuit gezondheid niet te beperkend is en hoe andere fondsen medewerkers direct kunnen bereiken.

Meer weten over de resultaten van de bijeenkomst of over een van de besproken onderwerpen? Neem dan contact op met:

Case Volandis: Tjeerd Willem Hobma, directeur Volandis: t.hobma@volandis.nl

Bedrijfsplan, strategie in actie krijgen van werknemer: Robin Colard, directeur Linxx: robin.colard@linxx.org

Communicatiestrategie voor het bereiken van werknemers en werkgevers: Martijn Schenning, directeur SIR: m.schenning@sir.nl / Hans Bloemendaal, directeur Bloemendaal in Vorm: hans@bloemendaalinvorm.nl