Maak kennis met Jorian Bos

Terug naar het overzicht

Jorian Bos werkte na zijn studie Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool in Groningen in een IT-team aan de Hogeschool. Daar ontstond zijn interesse in organisatieverandering en gedrag in organisaties. Meer verdieping vond hij in de Master Business Administration aan de Universiteit Twente. Zijn scriptie schreef hij in Singapore waar hij onderzoek deed naar de organisatiecultuur op de Singapore Universiteit of Technology and Design (SUTD).

In september 2017 begon Jorian bij Linxx als projectleider/adviseur. Het thema Duurzame Inzetbaarheid, is een thema waar hij in gaat duiken. “Ik weet zeker dat wanneer medewerkers goed begeleid worden en de ruimte krijgen in een organisatie, het zorgt voor groei van de medewerker én het bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat mensen altijd willen leren als ze maar de juiste omstandigheden hebben.” 

Jorian is van het kritische vragenstellen en diagnostiek. Hij is enthousiast, vastberaden en leergierig. Kijk dus niet raar op als hij meerdere keren achter elkaar ‘waarom?’ aan je vraagt. 

Jorian zijn passie is klimmen. “Als je aan het klimmen bent moet je volledig fysiek en mentaal aanwezig zijn. Je bent daar op dat moment. En dat is een heerlijk gevoel.” 
Daarnaast droomt hij ervan om de komende jaren nog veel reizen te maken waar hij vooral veel nieuwe mensen wil ontmoeten, het avontuur opzoekt en culturen ontdekt.