Vacature: Adviseur

Terug naar het overzicht

Linxx schakel je in voor organisatieverbeteringen waarbij arbeidsverhoudingen een belangrijke rol spelen.

Denk aan innovatie, cultuurverandering en reorganisaties. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en instellingen en ook branche-organisaties of ondernemingsraden. Linxx werkt vanuit de overtuiging dat mensen meer energie steken in dátgene, dat zij zelf helpen creëren. 

Wij zijn op zoek naar een: 

ADVISEUR 

Inhoud van de functie:

De adviseur is bij Linxx de spin in het web. Je coördineert de uitvoering van projecten voor opdrachtgevers, werkt samen met adviseurs, specialisten en trainer/coaches en neemt zelfstandig onderdelen voor je rekening. Denk aan: onderzoek, advies, procesbegeleiding, training en de doorvoering en verankering van verbeteringen die wij begeleiden. 

Je bent aanspreekpunt voor collega’s en klanten en gaat je geregeld op pad naar klanten- samen met een adviseur of trainer/coach - om sessies te leiden, sleutelpersonen te interviewen, als co-trainer op te treden en inhoudelijk bijdragen te leveren. Ook binnen Linxx speel je een rol in de interne organisatie. 

Jij hebt 

  • academisch werk- en denkniveau en liefst een relevante opleiding gevolgd (organisatiewetenschappen of bedrijfskunde); 
  • affiniteit met organisatieverbetering, arbeidsverhoudingen en/of ondernemingsraden. 

Je bent enthousiast, kan zelfstandig werken, durft verantwoordelijkheid te nemen, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, hebt organisatietalent en je kan goed het overzicht houden. 

Het betreft een aanstelling voor minimaal 32 uur per week, liefst fulltime. 

Wat we bieden 

Een veelzijdige uitdaging. Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een team met een informele sfeer en veel verantwoordelijkheid. 

Interesse? We spreken je graag! 

Bel Amanda Janssen op 030—231 81 15 

Of stuur je cv met je motivatie naar  info@linxx.org