Welkom Martijn!

Terug naar het overzicht

Martijn Baan Hofman wist al snel tijdens zijn studie Bedrijfskunde dat zijn interesse uitging naar de mens en ethiek in organisaties. Hij koos daarom voor de vervolgstudie Filosofie van Management en Organisatie aan de VU. Na zijn studie startte hij als junior adviseur bij B&T, een organisatieadviesbureau in het onderwijs.
Sinds september verwelkomen wij Martijn als nieuwe adviseur."
 
Martijn richt zich in zijn werk op het invullen van goed werkgever- en werknemerschap. Hij heeft oog voor verschillende perspectieven en legt makkelijk de verbinding tussen partijen wanneer er tegengestelde belangen spelen. Hoe kun je die overbruggen en wat overlapt er? 
“Om te komen tot de beste oplossing is soms wat duw en trekwerk nodig, het is dan aan mij om tot adviezen te komen waar alle partijen zich in kunnen vinden."  
 
Je maakt Martijn blij als sport samen kan gaan met avontuur en reizen. “Ik reis en sport graag en het liefst combineer ik die twee. Ik fietste van Nederland naar Italië en droom ervan om op verschillende plekken op de wereld te fietsen. Daarnaast is filosofie een grote hobby van mij en heb ik een voorliefde voor Russische literatuur.” 
 
 
Martijn is te bereiken via martijn.baanhofman@linxx.org